André Rieu en dj La Fuente op Zandvoort: "Volg Max al jaren"

André Rieu
André Rieu Foto: © Pro Shots

Op 27 augustus zullen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest samen met dj La Fuente het Wilhelmus verzorgen tijdens de Nederlandse Grand Prix. Er wordt gesproken van een indrukwekkende en emotionele uitvoering.

"Ik volg Max al jaren en toen ik gevraagd werd om met mijn orkest vóór de start van de F1-race in Zandvoort op te treden, was ik meteen laaiend enthousiast", vertelt Rieu bij De Telegraaf. "Ook alle mensen in mijn orkest trouwens! Samen met dj La Fuente gaan we er een spetterende show van maken voor de tv-kijkers wereldwijd."

Ook de dj is blij met dit nieuws. "Het was een van mijn hoogtepunten vorig jaar; mijn optreden op zaterdag in de Arena van de Dutch Grand Prix. De sfeer, het publiek, de dansers op het podium, de drifters en de marshals die enthousiast meededen langs de baan, alles klopte. Het was een te gekke show. We gaan dit jaar, samen met Rieu en zijn orkest, het hele circuit op z’n kop zetten. Ik kijk uit er dan ook enorm naar uit om op onze eigen manier de wereld van Formule 1 een vrolijk tintje te geven."

Bij de vorige edities van de Grand Prix in Zandvoort werd het volkslied vertolkt door Davina Michelle en Armin van Buuren en door Floor Jansen en Afrojack.

Lees meer:
0 reacties