Ben Saddik: "Als ik voor juli geen partij krijg, ga ik met pensioen"

Jamal Ben Saddik
Jamal Ben Saddik Foto: © Orange Pictures

Jamal Ben Saddik zal voorlopig niet in actie komen namens Glory. De Belg moet na aanleiding van een juryproces aan de kant wachten op de resultaten.

"Jamal Ben Saddik is sinds 20 augustus 2022 geschorst vanwege een onderzoek naar een overtreding van onze regels", vertelt Glory in een verklaring aan De Telegraaf. "Er is een juryproces aan de gang en zodra de resultaten definitief zijn, zullen we weten of hij snel terug kan keren in de Glory-ring of niet. Natuurlijk hopen we Jamal snel weer in actie te zien, hij is een geweldige vechter."

Saddik vocht op 20 augustus zijn laatste gevecht in Düsseldorf. Na dat evenement werd Cihad Kepenek betrapt op het gebruik van verboden middelen. Glory gaf een verklaring nadat de Belg er zelf nog wat druk achter zette. "Als ik voor juli geen partij krijg, beloof ik dat ik met pensioen ga."

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties