Bonjasky over blessure Verhoeven: "Dit is mentaal ook wel een ding"

Remy Bonjasky in de studio van Ziggo Sport
Remy Bonjasky in de studio van Ziggo Sport Foto: © Pro Shots

Gisteren werd bekend dat Rico Verhoeven zijn titelgevecht met Antonio Plazibat moet uitstellen wegens een blessure. Voormalig kickboks-kampioen Remy Bonjasky baalt enorm, zo laat hij in zijn column in het Algemeen Dagblad weten.

"Ik stond vlak na binnenkomst al op de rode loper voor de camera toen mij werd gevraagd wat ik ervan vond dat de partij uitgesteld was. Ik wist nog van niks. En toen zag ik ook dat de datum en de locatie van het evenement op de reclamedoeken afgeplakt was. Dat was wel een domper."

Bonjasky ging ook in op de blessure van Verhoeven. "Mentaal is deze blessure ook wel een ding, denk ik. Ik heb met zat jongens getraind die bijvoorbeeld een botbreuk hadden en die later wéér op exact dezelfde plek een breuk opliepen. Ook al zeiden de dokters dat het bot sterker dan ooit zou moeten zijn."

"De dokter van Rico heeft gezegd dat hij helemaal topfit kan terugkomen, maar onze sport is voor een groot deel ook mentaal. We zijn superfit, getraind en conditioneel, maar hoe ga je ermee om als je straks met die knie terugkeert in de ring? Durf je in te stappen, alles te doen wat je altijd deed?"

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties