Charles Leclerc breekt met Charlotte Siné: "Zij is geweldig"

Charlotte Sinè
Charlotte Sinè Foto: © Pro Shots

Charles Leclerc is weer vrijgezel. De Formule 1-coureur van Ferrari heeft op social media laten weten dat hij en zijn vriendin Charlotte Siné hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

"Charlotte en ik hebben besloten om onze relatie te beëindigen en als goede vrienden verder te gaan", laat Leclerc weten. "We hebben heel veel mooie momenten gedeeld en zij wil voor altijd een speciaal persoon voor me blijven. Zij is geweldig en verdient het beste. Respecteer alsjeblieft onze beslissing en haar privacy."

De 23-jarige Siné had drie jaar een relatie met Leclerc. Siné is model en influencer en geboren en getogen in Monaco. Naast haar werk heeft ze ook een studie architectuur afgerond. Siné heeft daarnaast samen met haar een zus een eigen bedrijf in handgemaakte sieraden.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties