Chris Woerts over ontstaan Dart Kings: "Alleen Nederlandse spelers"

Sportmarketeer Chris Woerts maakte woensdag bekend dat hij vijf Nederlandse darters bijeen had gebracht in het team TOTO Dart Kings. Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Danny Noppert, Vincent van der Voort en Dirk van Duijvenbode gaan vanaf nu als team optreden. Chris Woerts legt in een gesprek met Sportnieuws.nl uit hoe het team is ontstaan.

"Zes weken geleden heb ik de manager van Michael van Gerwen gebeld om te praten over het idee. Toen heb ik Michael gebeld die het een goed idee vond en daarna heb ik contact met de TOTO opgenomen." Er wordt Woerts gevraagd hoe hij tot de samenstelling kwam. "Ik heb deze vijf gekozen en we waren er alle vijf snel over eens dat dit de juiste samenstelling was. TOTO is een puur Nederlands merk, gericht op de Nederlandse markt. Dus in principe gaan we alleen met Nederlandse spelers werken."

Jaco van Bodegom wordt de manager van het team, vroeger was hij manager van Raymond van Barneveld en dat is niet prettig verlopen. De vraag aan Woerts is hoe dat in de toekomst zal gaan. "Jacob wordt operationeel manager, hij is nog close met Raymond. Ik ben niet bekend met de problemen, daar merk ik niets van in de realatie, het zijn goede vrienden van elkaar."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties