Coronel racet door het leven: "Ik was 50.000 euro lichter"

Tim en Tom Coronel tijdens Dakar 2023
Tim en Tom Coronel tijdens Dakar 2023 Foto: © Pro Shots

Tom Coronel is geboren om te racen. Niet alleen in de auto, maar zijn hele leven gaat in een enorm tempo.

In gesprek met Libelle vertelt Coronel dat hij niet stil kan zitten. "Vrienden waarschuwen me weleens voor mijn levensstijl", vertelt hij. "Mijn vriend Alvin, met wie ik de wereld over reis, zegt dat ik in een bak met cocaïne ben geboren. Ik heb nog nooit drugs gebruikt, maar ik heb enorm veel energie. Ik ben niet iemand die in zijn hotelkamer tv kijkt."

Hij geeft een voorbeeld van zijn snelle leven. Tien jaar geleden, toen hij de Miljonairs Fair bezocht, kocht in hij een opleving een kaartje om de ruimte in te gaan. "Maar het bedrijf ging failliet en ik was 50.000 euro lichter", vertelt Coronel.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties