Daalderop loopt met ex-vriend Tess Wester: "Krijg rare verzoeken"

Nika Daalderop
Nika Daalderop Foto: © Orange Pictures

Nika Daalderop is een van de nieuwe boegbeelden van het Nederlandse vrouwenvolleybal. De 23-jarige speelster van het Turkse VakifBank heeft al jaren een relatie met handballer Bobby Schagen, de ex-vriend van Tess Wester. Ze krijgt echter regelmatig huwelijksaanzoeken op social media.

"Nou, ik krijg niet dagelijks huwelijksaanzoeken, hoor. Heel af en toe komt er op Instagram eentje voorbij", lacht ze in gesprek met Helden Magazine. "Laatst had ik er weer eentje te pakken. Af en toe komen er ook foto's voorbij... Of ik krijg rare verzoeken, vragen ze of ze mijn voeten mogen zien. Gekken mensen zitten ertussen. Sommige speelsters worden zelfs gestalkt, daar heb ik gelukkig geen last van."

Daalderop verwacht ook nog geen aanzoek van Schagen. "Het is nu nog iets te vroeg dat hij door z'n knieën gaat, hoor", reageert de volleybalster. "Ik ben 23, hij heeft nog genoeg tijd om het te plannen. We hebben nu vier jaar een relatie", aldus Daalderop, die wel ver weg woont van haar vriend. De 32-jarige Schagen speelt namelijk in Duitsland.

"Niet alleen ik heb een drukke periode met de club en een aanstaand WK met het Nederlands team, Bobby heeft zich met de Nederlandse handbalmannen ook gekwalificeerd voor het WK, dat in januari wordt gehouden. Dat vind ik natuurlijk heel leuk voor hem en helemaal verdiend, maar daardoor zien we elkaar weer minder. We moeten het nóg meer hebben van facetimen de komende tijd."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties