Het laatste sportnieuws, foto's en video's

Dafne Schippers gaat weer sprinten: "We hebben mooie stappen gemaakt."

Dafne Schippers
Dafne Schippers Foto: © Orange Pictures

Het is een tijd stil geweest rond Dafne Schippers, maar nu heeft de atlete aangekondigd dat ze 6 juni aan de start zal verschijnen op de 100 meter van de FBK Games. Sinds augustus 2021 is de sprintster niet meer in actie gekomen en eind oktober nam ze afscheid van haar coach Bart Bennema.

Een half jaar later kijkt de 29-jarige Schippers vooruit en blikt ze kort terug: “Ik heb samen met een nieuw team van krachttrainers en Wigert ongelofelijk hard en in detail gewerkt aan mijn herstel en om geleidelijk weer wedstrijdfit te worden. We hebben mooie stappen gemaakt.”

“Ik heb veel zin om weer aan de start in Hengelo staan. Ik heb zoveel mooie herinneringen aan de FBK Games en het is gewoon lekker om weer voor thuispubliek te lopen. Dat geeft me altijd wat extra’s”, aldus Schippers in De Telegraaf. “Ik kan nog niet een doel noemen. We hebben hard gewerkt afgelopen zes maanden en nu gaan we in de wedstrijden kijken waar ik sta. Hopelijk kan ik net als in veel vorige edities iets moois laten zien.”

Lees meer:
0 reacties