Danny Nelissen in opspraak: "Je hebt een flinke beurt nodig"

Danny Nelissen
Danny Nelissen Foto: © Pro Shots

Laatst kwam het groot in het nieuws dat er bij NOS Sport een onveilige werksfeer heerst. Nu blijkt het dat wielercommentator Danny Nelissen hier ook verantwoordelijk voor is, met rare seksistische opmerkingen richting vrouwen.

In De Limburger wordt uitgebreid ingegaan op wat Nelissen fout zou hebben gedaan. Het ging om uitlatingen tegenover Marijn de Vries, zijn collega van destijds. Rond 2016 zou dit incident zich hebben plaatsgevonden.

In een column omschreef De Vries de gebeurtenis als volgt: "Dan heeft hij het over wijven. En neuken. Over welke wijven hij geneukt heeft, met naam en toenaam. Welke wijven hij nog wil neuken. En welke wijven er voor hem in de rij staan." Ook waren er opmerkingen tegen haar persoonlijk gemaakt. De Vries: "Hij zegt dat je wel kunt zien dat je lang van huis bent, aan hoe je loopt. Dat je een flinke beurt nodig hebt.

De journaliste zou naar eigen zeggen 'wel tien keer' Nelissen hebben aangesproken op zijn gedrag en dat het ook bij een eindredacteur gemeld zou zijn. Toch werd er door de directie weinig actie ondernomen. In plaats daarvan mocht De Vries zelf niet meer aanschuiven bij NOS Sport. Nelissen geeft over de situatie aan: "Ik ga nu niet reageren en kies zelf mijn moment."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties