Date Leerdam met deze wereldster? 'Schaatsster op bezoek in Miami'

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam Foto: © Orange Pictures

Een tijdje geleden werd bekend dat Jutta Leerdam en Jake Paul elkaar waren gaan volgen op Instagram. Het lijkt erop dat de twee nu met elkaar zijn in Miami.

Begin dit jaar bleek dat de Nederlandse schaatsster en de Amerikaan elkaar volgden op Instagram. Dat leek met een reden, want Jake Paul volgt namelijk niet veel vrouwen op Instagram. De geruchten dat de twee elkaar interessant vinden wakkeren nu weer aan door foto's op Instagram.

Zowel Leerdam als Paul zijn momenteel in Miami. "Toeval of is er toch meer aan de hand?", vraagt roddelaccount JuiceChannel zich af. Jake Paul, 26 jaar, werd bekend via Vine en speelde daarna in een serie op Disney Channel. In 2018 begon hij een carrière in de vechtsport. Leerdam verbrak vorige zomer haar relatie met mede-schaatser Koen Verweij.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties