Het laatste sportnieuws, foto's en video's

Wolff: "De manier waarop hij samenwerkt met Hamilton is geweldig"

Toto Wolff
Toto Wolff Foto: © Pro Shots

Na een aantal pijnlijke weken lijkt Mercedes er weer bovenop te komen. In Barcelona haalde George Russell de top vier en dat doet Toto Wolff goed.

"Ik denk dat we een goede stap hebben gezet richting Barcelona. Je probeert je verwachtingen op een realistisch punt te krijgen en ik denk dat waar we vandaag zijn geëindigd het beste is wat we hadden kunnen verwachten. We hebben meer een raceauto dan een kwalificatieauto. Maar we zullen morgen zien. Red Bull heeft de neiging om veel sneller te zijn in de race, Ferrari wat minder" zei hij tegen Sky Sports.

Lewis Hamilton was ook tevredener. "Hij zei dat de auto eindelijk rijdt als een F1-auto en ik denk dat dit de beste feedback die je kunt krijgen van een autocoureur. Russell reed ook top. "Je ziet de volgende generatie komen en hoe George geïntegreerd in het team is geweldig. De manier waarop hij samenwerkt met Lewis is geweldig."

Voor het aankomende seizoen heeft hij nog geen antwoorden. "Dit is mijlenver weg in termen van kwalificatie tempo, dus we zullen morgen zien. Het is een goede en terechte vraag, maar aangezien de reglementen voor volgend jaar hetzelfde blijven, komt er een moment dat je moet bedenken wat goed is aan die auto en wat niet om de beslissing voor volgend jaar te maken.

Lees meer:
0 reacties