De Vries krijgt kritiek: "Snap er niets van. Wat een fucking idioot"

Nyck de Vries
Nyck de Vries Foto: © Orange Pictures

Nyck de Vries viel tijdens de laatste Formule E-race van het seizoen uit na een clash met Pascal Wehrlein. Wehlrein kon het ongeval absoluut niet waarderen.

De Duitse voormalig F1-coureur was woedend liet dat ook horen: "Ik hoop dat hij F1 niet haalt!", brieste hij. "Wat een fucking idioot!", zo klonk Wehrlein duidelijk. "Dit is niet zoals de standaard in dit kampioenschap hoort te zijn. Eerder veranderde De Vries al van lijn tijdens het remmen. Toen moest ik al mijn banden blokkeren en crashte ik bijna, waardoor ik twee posities verloor."

Wehrlein was eveneens niet te spreken over zijn manier van inhalen. "Bij de eerste de beste mogelijkheid zette hij een veel te optimistisch inhaalactie in, waarbij hij helemaal doorschoot bij het uitkomen van de bocht, tegen mij aan crashte, mijn wielophanging afbrak én zijn eigen race verpestte."

"Ik snap er niets van en dit is niet hoe het hoort. Mijn race was verpest, zijn race was verpest en hij heeft twee strafpunten gekregen. Het zijn vaak dezelfde coureurs met die veel te optimistische acties. Dit keer was ik er het slachtoffer van", aldus Wehrlein.

Lees meer:
0 reacties