De Vries verrast met P4: "Denk ik niet helemaal realistisch"

Nyck de Vries in Miami
Nyck de Vries in Miami Foto: © Pro Shots

Nyck de Vries verraste vrijdag door de vierde tijd neer te zetten in de eerste vrije training bij de Formule 1 in Barcelona. De Fries denkt dat hij zaterdag bij de kwalificatie verder naar achteren zal staan.

"Vandaag was een degelijke dag voor ons, met name natuurlijk de eerste vrije training. Ik denk dat we daar iets uit positie waren, maar evengoed denk ik dat we de auto vanaf de eerste meters goed op de rit hadden", zo begint De Vries bij RacingNews365.

"Daarna slaagden we er in de tweede vrije training niet helemaal in om alles op zijn plek te laten vallen”, vervolgt hij. “Ook omdat we verschillende dingen probeerden. Hopelijk leert ons dat enkele zaken voor morgen, zodat we alles wél op hun plek kunnen laten vallen als het ook echt telt."

Hoe goed kan De Vries zaterdag kwalificeren? "Ik denk dat die klassering niet helemaal realistisch was en de klassering van VT2 wat dat betreft iets meer. Het is leuk om de dag goed te beginnen, maar uiteindelijk worden de punten pas op zondag verdeeld."

Lees meer:
0 reacties