Het laatste sportnieuws, foto's en video's

Derksen blij met afscheid Frank Snoeks: "Dat oeverloze gezwam"

Vorige week becommentarieerde Frank Snoeks voor het laatst een wedstrijd van het Nederlands elftal. De verslaggever gaf al 32 jaar live-verslag bij vele sportwedstrijden. Tijdens Wales-Nederland was hij voor het laatst te horen. Dit nieuws werd in de studio van Vandaag Inside enthousiast ontvangen.

"Ik heb Frank nog zien komen, Theo Reitsma heeft hem binnen gebracht bij Studio Sport", zo begint Derksen zijn betoog. "Die jongen bleek dat heel goed te kunnen en was echt een deskundige sportcommentator. Alleen in de loop van tijd werd hij babbelziek en ging hij grapjes maken die totaal niet relevant waren en op het laatst was het ontzettend vermoeiend om naar een voetbalwedstrijd te kijken met dat oeverloze gezwam van die gozer. In dat kader vind ik het niet erg dat hij vertrekt. Hij is wel een goede collega en prettige jongen."

Ook tafelgast Job Knoester geeft aan dat hij tegenwoordig wegzapt wanneer Frank Snoeks commentaar geeft. Merel EK sluit zich aan bij de heren en is blij dat Frank Snoeks vertrekt: "Ik heb geen professionele blik maar vond het echt verschrikkelijk."


Lees meer:
0 reacties