Derksen kijkt niet naar darts: "Nog net geen syndroom van down"

Johan Derksen heeft niet gekeken naar het WK Darts. De analist van Vandaag Inside vindt het darten geen sport en heeft geen goed woord over voor het ‘spelletje’.

“Vind je het erg dat ik dat niet volg? Dat ga ik niet zitten kijken. Het is niet zo dat er veel op tv is wat mijn aandacht heeft, maar dat pijltjes gooien… Ik vind dat zo’n ordinair gezelschap. Ik raad die jongens allemaal aan om nooit mee te doen aan De Slimste Mens."

Derksen vindt darts geen uitstraling hebben van een sport. "Als ik die jongens zie denk ik altijd ‘nog net geen syndroom van down, maar het scheelt niet veel’. Ik vind het allemaal volgevreten bierpensen, tatoeages, bakkebaarden. En wat doen ze? Een café spelletje. Het is toch geen sport.”

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties