Djokovic baalt: "Alleen mijn blessures in twijfel getrokken"

Novak Djokovic
Novak Djokovic Foto: © Orange Pictures

Novak Djokovic is niet blij dat er openlijk wordt getwijfeld aan de ernst van zijn blessure. Dat laat hij duidelijk weten in de Servische media, maar niet iedereen gelooft zijn standpunten en sommigen lijken het te zien als een manoeuvre om de tegenstander in de war te brengen.

"Andere spelers worden als slachtoffers beschouwd. Dat ik het zou faken, dat is heel interessant", zei de tennisser in Melbourne tegen Servische media na zijn zege in de achtste finales.

Djokovic speelt in Melbourne met een ingepakt linkerbovenbeen vanwege een hamstringblessure, die hij twee weken geleden opgelopen heeft tijdens een toernooi in Adelaide. "Om eerlijk te zijn, het gaat absoluut niet goed. Mijn lot ligt in de handen van God en de fysiotherapeuten", aldus Djokovic na zijn wedstrijd.

Later, toen hij apart met de Servische media sprak, werd Djokovic gevraagd naar de twijfel over zijn hamstringblessure. "Laat iedereen maar twijfelen", reageerde hij geïrriteerd. "Alleen mijn blessures worden in twijfel getrokken. Maar ik hoef niets te bewijzen", aldus de 21-voudige Grand Slam winnaar.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties