Ducrot: "Noem namen en rugnummers, dit moeten we blootleggen"

Maarten Ducrot tijdens de Tour de France
Maarten Ducrot tijdens de Tour de France Foto: © Orange Pictures

Maarten Ducrot denkt dat de NOS doortastend moet optreden richting de mensen die over de scheef zijn gegaan bij NOS Sport. De wielercommentator reageert hiermee op de column van journalist en oud-profwielrenster Marijn de Vries. Zij schreef over haar ervaringen achter de schermen bij NOS Sport tijdens de Tour de France.

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wel erg van schrok want ik was natuurlijk ook in die Tour de France", zei Ducrot in het NPO Radio 1-programma Humberto. Ducrot vindt het 'onbegrijpelijk' dat er niets met de klachten is gedaan. "Ze windt er geen doekjes om in die column, ik kan zo achterhalen wie dat dan geweest moet zijn. (...) Ik moet weten wie dat geweest is. Ik ben dat aan het uitzoeken. Wie zaten daar allemaal aan tafel, wie hadden daar een auto, dat waren er niet zo gek veel."

"Het enige wat nog helpt is namen en rugnummers noemen en de feiten boven tafel krijgen. Met zo'n column maak je natuurlijk sfeer en die sfeer was al heel slecht en nu krijg je natuurlijk alle nekharen overeind en iedereen in de verdediging. We moeten het gewoon blootleggen", aldus Ducrot.

Lees meer:
0 reacties