Ellen Hoog: "Dan zijn jullie bij deze allemaal uitgenodigd"

Ellen Hoog en Naomi van As
Ellen Hoog en Naomi van As Foto: © Pro Shots

Ellen Hoog was van 2004 tot en met 2016 aanvalster in het Nederlands hockeyelftal. De 36-jarige oud-hockeyster heeft inmiddels een punt achter haar imposante loopbaan gezet.

Hoog is inmiddels moeder van twee kinderen en heeft daar 's nachts soms wel moeite mee, zo laat ze weten op Instagram. "Nou, hoe anders kunnen 2 kindjes van hetzelfde vlees en bloed zijn", schrijft ze. "Waar Bowie op 3 maanden van 23 tot 7.30 sliep, werd Sev toen elk uur/om de 2 uur wakker. Ze is nu 5 maanden, we hebben hulp van een slaapcoach en inmiddels gaan de nachten eigenlijk best goed."

"Ze komt nog 1x voor voeding rond 4/4.30 en pakt m daarna, soms met een beetje hulp, door tot 7. Ik ga een feest geven als ze helemaal doorslaapt en jullie zijn bij deze allemaal uitgenodigd", grapt Hoog, die de hashtag #ProjectX gebruikt.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties