Engineer Verstappen prijst Zandvoort: "Nieuwe lat wat betreft sfeer"

Calum Nicholas, engineer van Max Verstappen, kijkt nu al uit naar de race op Zandvoort. De Brit maakte vorig jaar van nabij mee hoe Nederland massaal Max Verstappen omarmde en was enorm onder de indruk van de Dutch Grand Prix.

De Formule 1-race op Zandvoort stand vorig jaar, voor het eerst sinds jaren, weer op de agenda en werd een daverend succes. Ondanks de geldende coronamaatregelen, was de organisatie van de Grand Prix fantastisch en was de sfeer onder de fans fenomenaal. Nicholas geeft in de PitsStop-podcast aan dat hij van mening is dat Zandvoort de lat hoger heeft gelegd voor andere Grands Prix.

"Oh, tof. Ik kijk er zó naar uit", zo stelt Nicholas. "Eerlijk, Zandvoort heeft afgelopen jaar de lat hoger gelegd. We gaan naar fantastische plaatsen toe, waar de sfeer top is, zoals Texas en Mexico, maar voor mij is de manier waarop ze in Zandvoort het publiek de hele week hebben weten op te jutten, echt een nieuwe lat wat betreft de sfeer. Het in- en uitlopen bij het circuit, het was echt intens!"

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties