Estavana Polman (30) is woedend: "Dit slaat helemaal nergens op"

Estavana Polman
Estavana Polman Foto: © Orange Pictures

De Nederlandse handbalsters staan op het randje van de afgrond op het EK. Voor de derde wedstrijd op rij wist Oranje niet te winnen. Tegen Spanje werd er met 29-29 gelijkgespeeld, tot woede van Estavana Polman.

De routinier dacht een aantal seconden voor het einde de winnende treffer te maken, maar haar goal werd afgekeurd. Volgens de scheidsrechter werd er een aanvallende overtreding gemaakt.

"Ik wil de regels wel eens weten, want dit kan gewoon echt niet", aldus een emotionele Polman vlak na de wedstrijd tegenover De Telegraaf. "De Spaanse sprong naar mij toe om mij te blokken, dus dan had de goal nooit afgefloten mogen worden. Dit slaat helemaal nergens op."

De kans is klein dat Nederland zich nog plaatst voor de halve finales. De ploeg van bondscoach Per Johansson moet de laatste wedstrijd winnen van Montenegro en daarnaast moeten alle andere poulewedstrijden in het voordeel van Oranje uitvallen.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties