'Ferrari wil Mercedes voor zijn en verlengen met Charles Leclerc'

Charles Leclerc
Charles Leclerc Foto: © Pro Shots

Ferrari wil een mogelijk vertrek van Charles Leclerc zo snel mogelijk uitsluiten. De Italiaanse renstal wil zo snel mogelijk met de Monegask om tafel om de contractverlenging van de coureur te bespreken. Hiermee wil Ferrari concurrent Mercedes voor zijn.

Leclerc beschikt over een contract wat eind 2024 afloopt bij Ferrari, waarmee hij in 2019 destijds de langste contractduur in de geschiedenis van het team in bezit had. Verlengingen van zo vele jaren zou het risico doen afnemen dat een concurrent instapt en een coureur verleidt tot een overgang. Mocht Lewis Hamilton na 2024 met pensioen gaat, zou de Duitse ploeg in Leclerc de ideale opvolger van de Brit zien.

Ferrari moet, om Leclerc te behouden, kunnen garanderen dat de Monegask de komende jaren tot het eind meedoet om het het kampioenschap, iets wat vorig jaar mislukte. Mocht dit lukken is de kans aannemelijk dat Leclerc namens Ferrari blijft rijden. Leclerc wil immers niet toeschouwer zijn van nog meer kampioenschappen van Max Verstappen namens Red Bull en de opmars van George Russel bij Mercedes.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties