Formule 1 kijken wordt duurder; Viaplay verhoogt abonnementskosten

Het logo van Viaplay
Het logo van Viaplay Foto: © Pro Shots

Sinds het moment dat Viaplay de rechten van de Premier League, Formule 1 en Darts heeft overgenomen, is er kritiek op de kwaliteit van de streamingdienst. Desondanks voert Viaplay een prijsverhoging in de abonnementskosten door.

De prijs van een jaarabonnement bij Viaplay is vanaf 1 februari 2023 niet meer 10,49 euro per maand, maar 12,79 euro. Voor een maandabonnement betaal je vanaf 28 februari niet meer 13,99 euro, maar 15,99 euro, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Dit betekent dat het kijken van bijvoorbeeld Formule 1 duurder wordt bij het Zweedse streamingplatform. Viaplay zag het totale aantal abonnees in verschillende landen ter wereld toenemen tot dik boven de 6,4 miljoen.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties