"Formule 1 moet Max Verstappen bedanken, dat wilden de fans zien"

Max Verstappen
Max Verstappen Foto: © Pro Shots

De Formule 1 maakt grote stappen, ziet Bernie Ecclestone. De voormalige baas van de koningsklasse in de autosport was zondag bij de Grand Prix van Brazilië en had lovende woorden over voor Max Verstappen.

"De Formule 1 moet Max Verstappen bedanken", tekent De Telegraaf op uit de mond van Ecclestone. "Max is een racer. Hij doet wat hij moet doen: hij racet gewoon. De fans wilden al heel lang zo iemand zien."

De 92-jarige miljardair had niet verwacht dat de Grand Prix van Zandvoort terug zou keren op de kalender. "Nederland is zo trots op hem en iedereen staat achter hem", geeft Ecclestone. "Dat is enige reden waarom we terug zijn in Zandvoort. Ik heb de afgelopen twee races niet bezocht, maar hopelijk is het allemaal wel een beetje verbeterd daar, anders zou het niet goed zijn."

De Brit heeft hoge verwachtingen van Verstappen. "Dat hangt van zijn auto af, maar als Red Bull zijn zaakjes op orde heeft, zie ik niet in waarom hij niet kan blijven winnen. Of Max ooit het record van zeven wereldtitels gaat verbreken? Wie weet. Laten we het hopen." Ecclestone verkocht zo'n zes jaar geleden de rechten van de Formule 1 voor ruim 7 miljard euro aan Liberty Media.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties