FOTO | Red Bull Racing en Verstappen presenteren nieuwe F1-auto

Max Verstappen met zijn Red Bull wagen
Max Verstappen met zijn Red Bull wagen Foto: © Orange Pictures

Het nieuwe Formule 1-seizoen komt langzaam maar zeker dichterbij. Over ruim een maand wordt in Bahrein voor de eerste keer dit jaar het gaspedaal weer ingetrapt door bijvoorbeeld Max Verstappen. Vrijdag 3 februari stond dan ook in het teken van de presentatie van de nieuwe auto waarin Verstappen zijn wereldtitel moet gaan verdedigen.

De lancering van de RB 19 vond plaats in New York. Red Bull toonde, zoals gebruikelijk, nog niet de 'echte' auto, om de concurrentie niet wijzer te maken dan ze al zijn. De kleuren van de auto zijn onveranderd. Wat wel nieuw is, is dat Red Bull tijdens de USA-races in Miami, Austin en Las Vegas met een speciaal door fans ontworpen livery gaat rijden.

Tijdens de presentatie werd ook bekend gemaakt dat Ford vanaf 2026 weer terugkeert in de F1. "Dit is het begin van een nieuw en spannend hoofdstuk voor Ford Motorsport", stelt bestuursvoorzitter Bill Ford. "Ford keert nu terug naar de koningsklasse van de autosport en brengt onze traditie van innovatie, duurzaamheid en elektrificatie naar één van de grootste platformen van de wereld."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties