FOTO'S | Dit zijn de 10 mooiste sportvrouwen uit de FHM500 2023

Noor Omrani
Noor Omrani Foto: © Orange Pictures

De FHM500 van 2023 is inmiddels uit. In de lijst komen ook de nodige sportvrouwen voor. Genoeg reden om de top tien mooiste sportvrouwen eens op een rijtje te zetten.

Puck Moonen staat op nummer 140. De wielrenster, die 725K volgers heeft op Instagram, had lang een relatie met bmx'er Twan van Gendt. Daarna was Moonen een zeer gewilde vrijgezel, maar inmiddels heeft ze weer geluk in de liefde. Callan O’Keeffe is de gelukkige.

Op plek 116 vinden we Tess Lieder, ook wel bekend als Tess Wester, terug. De handbalkeepster is inmiddels al een tijd gelukkig met voetballer Mart Lieder. Eind vorig jaar werd hun liefde bezegeld met een dochtertje, Flo.

Noor Omrani heeft plek 73 in handen. De hockeyster kende een geweldig jaar. Haar vriend Marcus Pedersen werd namelijk met Feyenoord kampioen van Nederland.

Voetbalster Lieke Martens staat op plaats nummer 60. Met FC Barcelona won de Oranje-international alles wat er te winnen valt. De Mooiste Sportvrouw van 2021 speelt inmiddels voor Paris Saint-Germain en staat komende zomer met de Oranjevrouwen op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland.

De prachtige Sem Wensveen is terug te vinden op plekkie 54. De 25-jarige tennisster was in 2019 nog terug te vinden op plek 1213 van de WTA-ranglijst. Puike prestatie, Sem!

Uiteraard heeft ook Joy Beune een plek veroverd in de lijst. De 24-jarige schaatster komt uit voor Team IKO. Ook Beune is gelukkig in de liefde. Sinds 2019 is ze samen met schaatser Kjeld Nuis.

Suzanne Schulting mag natuurlijk niet ontbreken. Deze razendsnelle schoonheid won in 2018 de prijs van Mooiste Sportvrouw en zat sindsdien zeker niet stil. De prijzenkast van Schulting puilt inmiddels uit met gouden medailles.

Op plek 24 vinden we wederom een schaatsster: Irene Schouten. De Spelen van 2022 werden die van Schouten. Ze won goud op de 3000 meter en de 5000 meter, beide in een nieuwe Olympisch record. Op de slotdag won ze goud bij de massastart en is daarmee een van de meest succesvolle sporters van de winterspelen op 1 toernooi.

Fleur Jong wint de Mooiste Sportvrouw Award van 2023. De 27-jarige atlete is de snelste vrouw op blades aller tijden. Daarnaast is ze ook nog eens een prachtige verschijning!

Op plaats nummer één, het kan er maar een zijn: Jutta Leerdam. Inmiddels is de schaatsster uitgegroeid tot een wereldwijde celeb, mede door haar fling met Jake Paul. Het enige wat nog ontbreekt in haar prijzenkast is een gouden olympische medaille.

Lees meer:
0 reacties