FOTO'S | Paniek op WK: coach redt bewusteloze synchroonzwemster

Nare beelden van het WK zwemmen in Boedapest. Synchroonzwemster Anita Alvarez raakte tijdens haar oefening buiten bewust.

Dankzij een heldhaftig optreden van haar coach Andrea Fuentes kwam de 25-jarige Alvarez er zonder kleerscheuren vanaf. Ze aarzelde niet, sprong in het water en redde haar Amerikaanse pupil van de bodem van het zwembad.

"Het was beangstigend. Ik moest het wel doen want de verantwoordelijke badmeesters grepen niet in", reageert Fuentes in de Spaanse krant Marca. Met hulp kreeg ze Alvarez uit het water. Even later was ze weer bij kennis. "Haar longen zaten vol water. Eenmaal op een veilige plek gaf ze over, hoestte een paar keer en alles was weer in orde."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties