FOTO'S | Schulting laadt zich op en showt killerbody in bikini

Suzanne Schulting showt haar killerbody
Suzanne Schulting showt haar killerbody Foto: © Instagram

Suzanne Schulting geniet momenteel van de zon op Gran Canaria. Dat blijkt uit een paar prachtige plaatjes die de ster van het shorttrack deelt via Instagram.

De shorttrackster is de batterij weer aan het opladen zo laat ze weten. Schulting imponeerde afgelopen weekend met vier gouden medailles op de Europese kampioenschappen in het Poolse Gdansk. Alleen op de 1000 meter moest ze haar meerdere erkennen in de Belgische Hanne Desmet.

Schulting is nu afgereisd naar Gran Canaria en kan daar goed relaxen. Op de foto's showt ze niet alleen haar bikini, maar ook haar prachtige killerbody. Ziet er goed uit, Suzanne!

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties