Fritz baalt van verlies tegen Nadal: "Pijnlijkste nederlaag ooit"

Taylor Fritz was woensdag dicht bij de halve finales op Wimbledon. De Amerikaanse tennisser moest uiteindelijk toch het hoofd buigen voor Rafael Nadal.

Fritz kwam op een 2-1 voorsprong in sets, maar gaf de overwinning toch nog uit handen. "Dit is waarschijnlijk de pijnlijkste nederlaag die ik ooit heb geleden", zei Fritz na afloop op de persconferentie. "Op sommige momenten in de wedstrijd had ik het gevoel dat ik nog meer moest doen. Ik legde het initiatief te vaak bij Nadal en hij leverde. Uiteindelijk was hij gewoon héél, héél erg goed."

De Amerikaan kijkt uiteindelijk toch positief terug. "Het gaat de goede kant op met mij", meent Fritz. "Gezien mijn vorm en de loting had ik wel van mezelf verwacht dat ik de kwartfinales zou halen, maar het is een geweldige prestatie. Ik ben heel blij dat ik deze wedstrijd heb kunnen spelen. Het is nu even zwaar, maar ik denk dat ik er maar het positieve van in moet zien."

Max Verstappen

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Hongarije. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties