Fury daagt Joshua uit: "Als je een man bent teken je dit contract"

Tyson Fury
Tyson Fury Foto: © Pro Shots

Tyson Fury daagt zijn landgenoot Anthony Joshua uit om het gevecht om de wereldtitel toch te laten doorgaan. Fury blies eerder het gevecht af omdat Joshua geen contract zou hebben ondertekend.

Fury liet donderdag via Twitter weten dat de problemen over de televisierechten zijn opgelost en heeft Joshua uitgedaagd om toch in de ring te verschijnen. "Alles is opgelost en eerlijk", zo schrijft Fury op zijn Twitter-pagina. "De bal ligt aan jouw kant."

"Als je een man bent en je een sprankje waardigheid en trots in je hebt, teken je dit contract. Of je laat het publiek zien dat je een lafaard bent en tekent niet. Voor mij maakt het geen verschil. Jij bent een verslagen man, ik ben een wereldkampioen. Maar ik heb je hiermee een grote kans gegeven", zo besluit Fury.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties