Geen vervanger Chinese GP; recordaantal van 23 races op de rol

Formule 1
Formule 1 Foto: © Pro Shots

Er komt definitief geen vervanger voor de Grand Prix van China, zo meldt Formule 1. Dat betekent dat het nieuwe Formule 1-seizoen bestaat uit 23 races. Nog nooit werden er in een seizoen zoveel races gereden.

De race in China zou worden gereden op 16 april, maar door de coronasituatie in China wordt de Grand Prix van de kalender gehaald. Met het Portugese Portimão als grootste kanshebber leek er een vervangende Grand Prix te komen, maar inmiddels is definitief besloten dat er geen vervangende race komt."

Door het wegvallen van de Chinese Grand Prix zal er in de eerste weken van het seizoen gelijk een groot gat op de kalender zijn. Na de derde Grand Prix in Melbourne (2 april), volgt de volgende race in Baku pas vier weken later (30 april). Het seizoen begint op 5 maart in Bahrein."

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties