Groenewegen na zege: "Leer je van, ook van de dingen die misgingen"

Dylan Groenewegen
Dylan Groenewegen Foto: © Pro Shots

Dylan Groenewegen heeft de eerste etappe van de Ronde van Saoedi-Arabië op zijn naam geschreven. De wielrenner won de sprint voor de Serviër Dusan Rajovic en de Duitser Max Walscheid.

De Spanjaard Peio Goikoetxea probeerde weg te blijven, maar werd op een kleine 15 kilometer voor de finish bijgehaald. De Duitser John Degenkolb viel later weg door een lekke band in de voorhoede, waarna een valpartij voor een volgende schifting zorgde. Groenewegen werd weggezet door ploeggenoot Luka Mezgec, waarna hij de sterkste bleek.

"We waren heel gemotiveerd om ons meteen te laten zien", wordt Groenewegen geciteerd door het Algemeen Dagblad. "In voorbereiding op dit seizoen hebben we veel sprints geëvalueerd met videobeelden. Daar leer je van, ook van de dingen die misgingen", aldus de wielrenner.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties