'Hamilton behoort tot groep die Manchester United wilt kopen'

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: © Pro Shots

Lewis Hamilton zou tot een investeerdersgroep behoren die van plan zijn Manchester United te kopen. De eigenaren van de Engelse club staan open voor een verkoop.

The Mirror meldt dat de F1-coureur zich heeft aangesloten bij Sir Jim Ratcliffe, de CEO van Mercedes-sponsor INEOS. Deze investeerdersgroep moet het Manchester United van Erik ten Hag overnemen van de familie Glazer, die de club al sinds 2005 in bezit heeft. Zij kochten de grootmacht destijds voor 790 miljoen pond. Nu ligt het overnamebedrag rond de 8 miljard pond.

Vorig jaar werden Hamilton en Ratcliffe al in verband gebracht met een overname van de Londense club Chelsea FC, dat ging niet door. Hamilton is ook eigenaar van de American Football-club Denver Broncos. De F1-kampioen is zelf groot fan van Arsenal, waardoor een overname van een Engelse rivaal een opmerkelijk zet is.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties