Hamilton: "Mensen hebben het graag over mij en Verstappen"

Verstappen en Hamilton
Verstappen en Hamilton Foto: © Orange Pictures

Ondanks de bitterheid tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen in het Formule 1-seizoen van 2021, is er volgens Hamilton geen sprake van problemen tussen de twee rivalen. Integendeel, hij kan alleen maar respect hebben voor de prestaties van de tweevoudig wereldkampioen.

Hamilton zegt dat hij niemand regelmatig spreekt, zelfs zijn moeder niet. Hij benadrukt echter dat er geen problemen zijn tussen hem en Verstappen. "Hij is wel jonger, dus misschien heeft hij wel een probleem met mij, maar dat weet ik niet zeker en ik vermoed van niet. Maar ik kan niet voor hem spreken," aldus Hamilton in gesprek met Formule 1 Magazine.

Volgens hem is er bij geen sprake van enige problemen richting zijn rivaal. “Hij heeft in 2021 alles gedaan wat hij moest doen, dus waarom zou ik een probleem met hem hebben? Hij presteerde en leverde elk weekend, dat kan niemand hem afnemen.”

"Mensen hebben het er graag over dat er problemen tussen Max en mij zouden bestaan", voegt de 38-jarige Brit toe. Hij onderstreept echter nogmaals dat daar wat hem betreft geen sprake van is en doet de verhalen af als 'fabeltjes'. "Ik heb respect voor hem," aldus de 7-voudig wereldkampioen.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties