Hamilton uitgeroepen tot achtvoudig wereldkampioen bij sponsorevent

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: © Pro Shots

Lewis Hamilton, die officieel zeven keer wereldkampioen is in de Formule 1, werd tijdens een evenement van Petronas verwelkomd als "achtvoudig wereldkampioen". Het bedrijf verwees hierbij naar het seizoen 2021, waarin Max Verstappen zijn eerste titel behaalde.

Het is duidelijk dat de Grand Prix van Abu Dhabi aan het einde van 2021 nog steeds een gevoelige kwestie is voor het team en de sponsors. Afgelopen weekend vond het evenement plaats waarbij Lewis Hamilton aanwezig was. Petronas is al geruime tijd een belangrijke sponsor van Mercedes in de Formule 1.

Tijdens het evenement werd Hamilton door de presentator uitgenodigd om het podium te betreden en zei: "Dames en heren, laten we een applaus geven voor de achtvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en leg alsjeblieft je telefoon weg!" Het publiek juichte toen Hamilton het podium betrad. Gezien de vraag van de presentator om de telefoons weg te leggen, was het waarschijnlijk niet de bedoeling dat deze beelden naar buiten zouden komen. Het is steeds duidelijker geworden dat Mercedes als team het resultaat van de Grand Prix van Abu Dhabi in 2021 nog niet heeft geaccepteerd.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties