Hari blikt terug: "Loop al even mee, maar dat had ik nog nooit gezien"

Badr Hari
Badr Hari Foto: © Pro Shots

Over ruim drie maanden nemen kickboksers Badr Hari (37) en Alistair Overeem (42) het tegen elkaar op in de Gelredome. Hari blikt vol ontzag terug op de komst lang geleden van Overeem naar de K1. In hun eerste wedstrijd werd Hari knock-out geslagen.

"We hadden niets van hem verwacht, maar hij kwam als een tornado en was een jaar lang dominant", zegt Hari tegen het Algemeen Dagblad. "Die tweede keer wist ik wat ik moest doen: agressief zijn. We weten allemaal hoe hij erop reageert als hij onder druk wordt gezet. Dus dat is wat ik nu ook ga doen. Mijn beste verdediging is altijd de aanval geweest."

Het kickboksen kan een mooie klassieker gebruiken. Zeker na het fiasco tussen Hari en de Pool Wrzosek, dat werd afgeblazen door vechtpartijen in het publiek. "Catastrofaal. Ik loop al even mee, maar dat had ik nog nooit gezien en het zal ook niet meer gebeuren. Dit waren geen fans, maar hooligans. Ik heb veel met Glory gesproken en ze gaan zorgen voor de veiligheid van vechters en fans", aldus Hari.

Lees meer:
0 reacties