Hélène Hendriks komt met nieuws: "Daar zit ook heel veel sport in"

Hélène Hendriks is al lange tijd de vaste presentatrice van de talkshow HLF8 op de maandagavond. De 42-jarige presentatrice liet woensdagavond weten dat in ieder geval tot het einde van het jaar te blijven doen.

Hendriks gaat de komende tijd het WK in Qatar volgen en leek daardoor te stoppen met het SBS-programma, maar niets is minder waar. Ze blijft tot het einde van het jaar de maandagen doen, terwijl Leonie ter Braak de andere dagen voor het rekening neemt.

"Ik vind het ook best wel leuk geworden de laatste tijd", zegt Hendriks bij Vandaag Inside. "Zeker in dat nieuwe format en ik weet heus wel dat ik dat ook beter moet doen. Zoals vandaag, dat was een beetje rommelig. Het was een kippenhok. Daar heb ik af en toe last van, maar dan moet ik iets meer leiding geven. Ik heb er best wel lol in en ik vind het heel leuk om die maandag te blijven doen, want daar zit ook heel veel sport in."

Hendriks zou in eerste instantie namens Talpa afreizen naar Qatar om daar verslag te doen van het WK voetbal. Ze is echter hard nodig bij de andere programma's van de zender. Talpa heeft daarom besloot om Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, naar Qatar te sturen.

Lees meer:
0 reacties