Het Noorse schaatsen heeft haar eigen Jutta Leerdam: Ane Farstad

Ane Farstad
Ane Farstad Foto: © Instagram Ane Farstad

De schaatssport wordt in de zomermaanden steeds interessanter. Bij gebrek aan wedstrijden is het geen straf om op Instagram te kijken naar de vakantievierende Suzanne Schulting en Jutta Leerdam. Vooral laatstgenoemde schaatsster heeft zich ontpopt tot absolute Insta-queen. Het Noorse schaatsen heeft nu ook haar eigen Instagram-koningin en ook zij maakt de schaatssport niet minder bezienswaardig.

Ane Farstad is een 22-jarige schaatsster die ondanks het ontbreken van grote sportieve successen, een enorme ster aan het worden is op Instagram. Dit komt vooral door foto’s waarop het schaatspak ontbreekt.

Wat betreft de schaatssport is Ane Farstad wel breed inzetbaar. Naast het langebaanschaatsen doet de Noorse ook aan Shorttrack en aan kunstschaatsen. Met het Noorse team werd ze begin dit jaar derde op de teamsprint bij het EK in Thialf.

Steven Berghuis

Napoli - Ajax

Ajax speelt dinsdagavond de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Napoli. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van de Amsterdammers. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties