Hockeysters kijken in Argentinië naar WK-kraker: "Gaat helemaal los"

Nederlandse hockeysters
Nederlandse hockeysters Foto: © Pro Shots

De hockeysters van het Nederlands team verblijven deze week in het Argentijnse Buenos Aires. De oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten, gepland voor vrijdagmiddag, kon een paar uurtjes worden vervroegd vanwege de WK-kraker tussen Nederland en Argentinië.

"Als je in Argentinië bent tijdens Nederland-Argentinië op het WK voetbal, wil je dat natuurlijk meemaken, en niet op het veld staan", zegt international Margot van Geffen tegen het Algemeen Dagblad, die zaterdag zag hoe Argentinië van Australië won. "Alle pleinen vol zingende Argentijnen, gepassioneerd schreeuwend door de straten. Eén grote chaos, supergaaf. Dat gaat vrijdag natuurlijk weer helemaal los."

Oranje-international Xan de Waard geeft aan dat het WK voetbal behoorlijk leeft bij de ploeg. "We hebben een pooltje en dan komt bij iedereen dat competitieve omhoog. Ik kan nog winnen. Als het 2-2 wordt en Nederland dankzij Andries Noppert de penaltyserie wint, komt het goed."

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties