Horner: "Als ons dat lukt, zou het een fenomenaal succes zijn"

Christian Horner
Christian Horner Foto: © Pro Shots

In gesprek met Speedweek is Christian Horner bijzonder positief over Max Verstappen. Hij ziet dat de Nederlander zich blijft ontwikkelen.

"Het spannende aan Max is dat er meer van hem te verwachten is. Hij blijft zich ontwikkelen naarmate hij meer ervaring opdoet. Hij was vorig jaar fenomenaal in de strijd met Lewis Hamilton. Het was als een zwaargewicht bokswedstrijd over 22 ronden", zegt Horner bij Speedweek.

Ook na het behalen van zijn eerste wereldtitel is Verstappen gemotiveerd gebleven. "Als wereldkampioen is hij er dit jaar in geslaagd een nieuwe stap te zetten. En Max is ook volwassen geworden als mens, als persoonlijkheid. Hij heeft geleerd met druk om te gaan, die weg te stoppen en toch topprestaties te leveren".

Hoewel zijn tweede coureur, Sergio Pérez, niet best rijdt de laatste tijd staat hij nog wel tweede. "Hij had een geweldige start van het seizoen. Zijn recente races gingen niet zoals hij wilde, maar hij zal zijn vorm terugvinden. En hij staat nog steeds aan de top van het wereldkampioenschap. Ik hoop dat we hem meer kunnen steunen met de afstelling van de auto', aldus Horner, die hoopt op posities één én twee in het kampioenschap. "Als ons dat lukt, zou het een fenomenaal succes zijn."

Lees meer:
0 reacties