Horner steekt draak met Wolff: "Makkelijk op de kast te jagen"

Christian Horner
Christian Horner Foto: © Pro Shots

Waar Max Verstappen en Lewis Hamilton vorig F1-seizoen op de baan een gevecht voerden, deden teambazen Christian Horner en Toto Wolff dat meerdere keren buiten het circuit.

De relatie is dan ook niet al te best, al is er volgens Horner wel wederzijds respect. Wel geeft de Red Bull-teambaas toe dat hij ervan geniet om de draak te steken met zijn concullega Wolff.

"Het is niet persoonlijk, op wat voor een manier dan ook. Toto is Toto. Hij heeft het fenomenaal gedaan bij Mercedes", geeft Horner aan in gesprek met Sky Sports. "Hij is duidelijk in de sport gekomen met een compleet andere achtergrond dan ik heb."

"Het is zeer makkelijk om hem op de kast te jagen, dat kan je zien", is de teambaas eerlijk. Zo noemt hij als voorbeeld de verhitte momenten in de pitbox tijdens de races. "Soms heeft hij er last van wanneer je tegen elkaar strijdt."

"Vorig jaar was het zo intens en het was natuurlijk de eerste keer dat hij in zo'n situatie zat. Het is altijd interessant om te zien hoe mensen op dat soort momenten reageren. Als ze koptelefoons kapot slaan, dan kan je zien dat je hem raakt", besluit Horner.

Lees meer:
0 reacties