Huybrechts reageert op ruzie met Van den Bergh: "Heeft hij geweigerd"

Het gedrag tussen Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh op de afgelopen World Cup of Darts maakte veel los. Bij de eerste groepswedstrijd gunden de Belgen elkaar geen blik waardig.

"Ik heb veel onzin gelezen over dat incident, mijn vingers jeuken soms om er op te reageren", reageert Huybrechts nu bij 433 Darts op het toernooi. "Eén ding is zeker, onze vrouwen hebben niets met de ruzie tussen Dimitri en mij te maken. Mijn vrouw heeft zelfs meteen gezegd dat ze zich op de achtergrond wil houden", maakt de Belg duidelijk.

"Anderhalf uur voor onze openingswedstrijd tegen Finland heb ik aan Dimitri gevraagd om normaal te doen op het podium, dat heeft hij toen echter geweigerd", aldus Huybrechts. "Dat had zeker een impact op mij, ik ben immers een gevoelsmens", zegt de darter, die na het toernooi geen contact meer heeft gehad met Van den Bergh.

"Ik zeg niet dat het nooit kan opgelost worden, maar de plooien zijn zeker nog niet gladgestreken. Deze week zal ik hem waarschijnlijk zien op de Players Championships, maar ik focus me daar op mijn eigen wedstrijden", besluit Huybrechts.

Lees meer:
0 reacties