"Ik lag in mijn bed mee te huilen met Suzanne Schulting"

Suzanne Schulting gaf afgelopen weekend aan helemaal leeg te zijn. Ze beleefde een lang en loodzwaar shorttrackseizoen en ondanks haar prestaties kijkt ze uit naar rust.

Heleen van Royen heeft het interview van Schulting waarin ze helemaal leegliep ook gezien. "Ik lag mee te huilen in mijn bed", zegt ze bij HLF8. "Ze zat er gewoon doorheen. Het was denk ik gewoon het hele seizoen wat er bij haar uitkwam."

"Het was zo verdrietig. Toen je haar zag winnen bij die 1500 meter was ze helemaal uitgelaten. Een dag erna zat ze helemaal stuk. Het is gewoon heel veel geweest. Ik schrok er ook van", besluit de schoonmoeder van Schulting.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties