James: "Een record waarvan je denkt dat het nooit verbroken wordt"

LeBron James tegen Orlando Magic
LeBron James tegen Orlando Magic Foto: © Pro Shots

LeBron James staat op het punt om zich nog meer te implementeren in de NBA-geschiedenisboeken. De 38-jarige basketballer kan het all-time punten record verbreken van de legendarische Kareem Abdul-Jabbar.

"Het is een van de indrukwekkendste records in de sportgeschiedenis", zei James tijdens een persconferentie na een wedstrijd tegen de Pacers die hem dichter bij het verbreken van het record bracht. "Het is een soort record waarbij je denkt dat het nooit verbroken zal worden. Ik heb het niet precies op een rijtje: 38.000 en nog wat. Maar ik weet al mijn hele leven dat het record op naam staat van Kareem."

In de komende twee wedstrijden kan hij het record in eigen huis bij The Lakers verbreken. Abdul-Jabbar zal zelf bij beide wedstrijden aanwezig zijn. Momenteel heeft James nog 62 punten nodig om het record van Abdul-Jabbar te verbeteren. Veel mensen willen graag getuige zijn van dit historische moment en de tickets voor de komende twee wedstrijden van de Lakers worden ook verkocht voor ongeveer $48.000.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties