Judoka Meyer op sokken achter winkeldief aan: "Sprong uit zijn auto"

Roy Meyer
Roy Meyer Foto: © Orange Pictures

Judoka Roy Meyer heeft deze week de politie van Rotterdam een helpende hand geboden. Meyer was toevallig getuige van een winkeldiefstal en twijfelde niet om in actie te komen.

Twee verdachten hadden voor 80 euro aan voedsel gestolen uit een supermarkt op de Coolsingel. Eén verdachte werd gepakt door een beveiliger, maar die andere leek er vandoor te kunnen gaan. Hij had echter niet gerekend op de judoka. Meyer zag het gebeuren en sprong meteen uit zijn auto. Op zijn sokken vloerde hij de wegrennende winkeldief met een ippon.

Op Instagram bedankte de politie Meyer met zijn ingreep. "Een mooi voorbeeld van hoe hulp uit onverwachte hoek kwam. Bedankt!"

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties