Jutta Leerdam gespot met Jake Paul: "Al maandenlang contact"

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam Foto: © Orange Pictures

Jutta Leerdam is recent gespot met bokser Jake Paul. Op sociale media gaan video's viraal, waarop te zien is hoe de schaatsster samen met Paul in een auto stapt.

Al tijden gaan er geruchten over Leerdam en Paul. Begin dit jaar bleek dat de Nederlandse schaatsster en de Amerikaan elkaar volgden op Instagram. Dat leek met een reden, want Jake Paul volgt namelijk niet veel vrouwen op Instagram. Nu zijn ze dus met elkaar gespot in Miami.

Een insider laat aan Privé weten dat Leerdam en Paul al "maandenlang contact hebben met elkaar". "Dat is ontstaan via Instagram", zo weet de bron. "Jutta was een paar weken geleden al in Miami. Daarna ging ze samen met haar familie op vakantie naar Mexico. Inmiddels is ze weer terug in Miami voor een show van Jake Paul. Daarna keert ze, zonder hem, huiswaarts."

Jake Paul, 26 jaar, werd bekend via Vine en speelde daarna in een serie op Disney Channel. In 2018 begon hij een carrière in de vechtsport. Leerdam verbrak vorige zomer haar relatie met mede-schaatser Koen Verweij. Eerder gaf de schaatsster aan voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe relatie. Of de Amerikaanse Paul daar verandering in brengt, is niet duidelijk. "Maar ze is daar natuurlijk niet om alleen even kennis te maken", aldus de insider.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties