Knetemann blikt terug: "Ik wist het gewoon allemaal niet meer"

Roxanne Knetemann maakte in 2022 haar debuut bij Vandaag Inside. Inmiddels is ze er een bekend gezicht en blikt ze terug op het afgelopen jaar.

"Wat een jaar. En wat een opening had ik hier dat ik nog mocht terugkomen", blikt ze terug bij Vandaag Inside. Al ging haar debuut bij het programma niet helemaal vanzelf. "Ik wist het gewoon niet, ik was zó zenuwachtig. Ik wist het allemaal niet meer."

Of ze volgend jaar nog terugkomt? "Willen jullie mij hier volgend jaar nog zien? Nee, ik kom graag nog terug hier. Ik vind dit superleuk om te doen", vervolgt ze. "Maar ik merk wel dat mijn hart nog steeds sneller gaat slaan met alles wat ik doe in het wielrennen. Ik ben niet zo van het terugkijken, maar het afgelopen jaar heb ik zó veel toffe dingen mogen doen."

Ondanks alles wat ze heeft mogen doen, heeft ze een duidelijk hoogtepunt. "Ik denk dan toch iets wat René heeft gezegd over mij", aldus Knetemann, die daarmee doelt op de uitspraak dat zij binnen nu en een paar jaar de allerbeste analist op wielergebied wordt.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties