Knetemann breekt: "Hij is overleden tijdens een fietstochtje"

Roxane Knetemann
Roxane Knetemann Foto: © Orange Pictures

Roxane Knetemann is tegenwoordig een graag geziene gast aan tafel bij Vandaag Inside, maar is natuurlijk bekend geworden als wielrenster. De dochter van de overleden oud-fietser Gerrie Knetemann barst in tranen uit als ze het over haar vader heeft.

"Túúrlijk miste ik hem", zegt Knetemann, nadat ze haar tranen heeft gedroogd in het programma De Gevaarlijkste Wegen. "Túúrlijk had hij er gewoon nog moeten zijn. Kijk, fietsen is één ding. Maar hij had natuurlijk bij veel meer dingen gewoon moeten zijn. Weet je wat het is... En dat vind ik wel echt heel jammer... Als je zoveel van fietsen houdt, dat er toch altijd wel veel verdriet en een vervelend gevoel bij zat. Maar dat wist natuurlijk niemand."

"Er is altijd een soort van angst, dat het zomaar klaar kan zijn", gaat de voormalig wielrenster verder. "Mijn vader is overleden tijdens een fietstochtje... Dus dat je op de fiets kan stappen en niet meer thuis komt: dat kan, zonder dat je een ongeluk krijgt."

"Ik heb ook echt wel een aantal jaar gehad - achteraf ook heel logisch - dat mensen zich afvroegen of ik wel talent had. Maar toch mocht ik dat altijd blijven doen van mijn moeder. En het was niet altijd even leuk. Het was echt verre van leuk. Ik was echt een kutwijf. Niet alleen egoïstisch, maar ook onaardig. Ik denk dat het een soort van combi was van superveel verdriet - dat gevoel is zo lastig uit te leggen", aldus Knetemann.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties