Kritiek op Jos Verstappen: "Het was onbeleefd, toon wat respect"

Jos Verstappen
Jos Verstappen Foto: © Pro Shots

Johnny Herbert heeft kritiek geuit op de reactie van Jos Verstappen jegens Sergio Pérez aan het einde van de Grand Prix van Saoedi-Arabië. De voormalige Sky Sports-analist vond het niet respectvol dat de vader van Max Verstappen de Mexicaan negeerde toen hij zijn overwinning met het team vierde.

"In mijn ogen was het onbeleefd, maar ik denk dat je zoiets kunt verwachten van Jos", zegt Herbert in de Lift the Lid-podcast. "Hij had respect kunnen tonen door bijvoorbeeld zijn arm om hem heen te slaan."

Dit is niet de eerste keer dat Verstappen senior kritiek krijgt op zijn reacties na een race. Eerder werd hij bekritiseerd nadat hij een column schreef over de Grand Prix van Monaco, waarin hij van mening was dat zijn zoon niet genoeg werd geholpen. "Natuurlijk is hij gepassioneerd en wil hij dat zijn zoon zoveel mogelijk races wint."

"Ik mag Jos wel, maar hij heeft soms dat kleine randje aan zich. Dat is een teken van frustratie dat hij soms niet aan de wereld moet laten zien, en ik vind niet dat hij zo onbeleefd tegen Sergio zou moeten zijn", concludeert de Brit de podcast Lift the Lid.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties