Lammers verklaart toename aantal knieblessures: "Bij ons ook"

Steeds meer voetbalsters krijgen last van knieblessures. Oud-hockeyster Kim Lammers had er zelf ook last van en denkt een verklaring te weten.

"Het vrouwenvoetbal heeft zo'n vlucht genomen, die zijn in korte tijd meer wedstrijden gaan spelen. Daar moet het lichaam aan wennen", vertelt Lammers in HLF8. "In mijn tijd bij het hockeyen werd de sport ook veel professioneler en toen hadden we ook zo negen kruisbandblessures in ons team."

Volgens Lammers heeft het ook te maken met de menstruatie. "Dat ben je vermoeider", legt ze uit. "Bij ons waren ze bijna allemaal ongesteld toen ze hun kruisband afscheurden."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties