Lando Norris naar Red Bull? "Zou het niet riskeren als ik hem was"

Lando Norris
Lando Norris Foto: © Pro Shots

Wordt Lando Norris in de toekomst teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull? Als het aan Tom Coronel ligt maakt de Brit in de toekomst de overstap naar het team van de energiedrankgigant.

“Dan heb je wel het ideale raceteam als teambaas zijnde, maar ik weet wel heel zeker dat het slecht gaat zijn voor Norris”, zegt Coronel bij RacingNews365. "Die gaat dan toch wel pijn lijden.”

“Hij is nu toch wel een grote ster, dus ik zou het niet riskeren als ik hem was”, vervolgt hij. “Hij is absoluut sterk en heel, heel getalenteerd en goed. Maar Verstappen heeft tot nu toe alle teamgenoten naast zich vermorzeld."

Coronel denkt dat Norris voorlopig niet vertrekt bij McLaren. "Als Engelsman zijnde die heel snel en heel goed is, dan heb je veel waarde. Norris is de toekomst van Engeland, en dat zal hij in dat scenario naast Vestappen dan niet meer zijn. Ik zou het niet riskeren als ik hem was. Dat zou pijn doen."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties